Kim Korkar Buluttan? Bulut Yazılımlar Nedir?

Bulutklinik.com’u kullanıyorsunuz veya kullanmak istiyorsunuz ama bulut tabanlı olduğu için bazı çekinceleriniz mi var. O zaman bu yazı tam size göre çünkü yazının sonunda bulut tabanlı bir uygulama kullanmanın hayatınızı ne kadar kolaylaştırdığını fark edeceksiniz.

Makaleyi Paylaş
12 bin’den fazla hekimin, 4,2 milyon’dan fazla hastanın tercihi #bulutklinik

Güvenilirlik endişesi...

Özellikle kliniğimizin önemli verilerini bulutklinikte tuttuğumuz için kafanızda bazı soru işaretlerinin olması çok normal çünkü hepimiz bilgisayarlarımıza programlar indirmeye o kadar alıştık ki bulut gerçek olamayacak kadar güzel geliyor. Tabi güvenlik ve gizlilik soruları akla mevcut. Acaba bilgilerim güvende ve gizli mi diye sormaya başlıyoruz.

Bulutklinik.com da tüm verileriniz en yüksek güvenlik standartlarında depolanıyor ve günlük olarak yedekleniyor. Verilerimiz TürkTelekom sunucularında tutulmakta. Güvenlik için en son yazılım teknolojilerini kullanıyoruz.

Veri güvenliği konusunda daha detaylı bilgi için Veri Güvenliği sayfasına göz atabilirsiniz. 

Veri gizliliğine de en az veri güvenliğine yaklaştığımız hassasiyetle yaklaşıyoruz. Verilerinizi hiçbir kurum, kuruluş veya şahıs ile paylaşmıyoruz. Bulutklinik ekibi olarak kullanıcı şifrelerine ve uygulamaya girdiğiniz verilere erişimimiz bulunmamaktadır. Teknik ekibimiz sadece sizin hesabınızın içinden açıp kapayabileceğiniz erişim izniyle, size destek vermek için hesabınıza erişebiliyor. Yani Bulutklinik'deki verilerinizin güvenliği ve gizliliği konusunda içiniz rahat olabilir.

Aslında bulut teknolojilerini günlük hayatımızda sıkça kullanıyoruz. Google Drive, Gmail, Dropbox, Facebook artık hepimiz için hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Yani, bulut sandığımızdan çok daha fazla hayatımızın içinde yer etmiş durumda.

Bulutklinik hasta ve klinik takip yazılımının bulut tabanlı özellikleri:

  • Her şeyden önce bulut çözümlerle zaman ve para tasarrufu sağlarsınız. Bulut teknolojileri sayesinde ihtiyacınız kadar hizmet satın alabilirsiniz. Üstelik, bulut teknolojileri kullanmak için herhangi bir donanıma yatırım yapmanıza da gerek yok. Uzun ve zor teknik altyapı kurulum çalışmalarına ihtiyaç kalmaması da en büyük avantajlarından biri.

  • Klinik durumunuzu, internetin olduğu her yerden istediğiniz cihazla görebilirsiniz. “Kliniğinizi artık yanınızda taşıyorsunuz” demek yanlış olmaz. Ofis dışındayken bile akıllı telefon, tablet ya da bilgisayardan işinizi yönetebilirsiniz.

  • Bulut teknolojisi ile "Bilgisayarımın başına bir şey gelirse verilerime ne olacak?" endişeleri de son buluyor. Verileriniz güvenle depolanıyor. Bulut ile verileriniz hiç olmadığı kadar güvende. Bilgisayarınız bozulsa bile verileriniz bıraktığınız gibi, güvende.

  • Uygulamanın güncellenmesi konusunu sizin dert etmenize gerek yok. En önemlisi bunun için sizden ekstra bir ücret talep edilmemesi. Uygulama bulutta geliştikçe siz de nimetlerinden faydalanmaya devam edersiniz.

  • Kulay kullanım ve anlaşılır ekran tasarımlarımız ile bir eğitime gerek duymadan kullanabilirsiniz.

Bulutun avantajları gördüğünüz gibi saymakla bitmiyor. Dilerseniz Klinik takip programı indir - BulutKlinik SaaS olarak kullan karşılaştırması yazımıza da göz atabilirsiniz.

 

Ücretsiz Denemek İçin Tıklayın