Açık Adres
İmkanlar
Hakkımda
2000 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum.
2000-2005 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalında uzmanlık eğitimimi aldım, migren üzerine yaptığım tez çalışması ile eğitimimi tamamlayarak nöroloji uzmanı oldum.
Nöroloji uzmanlık eğitimim sırasında 2003 yılında Türk Nöroloji Derneği tarafından düzenlenen ulusal kongrede “Baş Ağrısı” konusunda gerçekleştirdiğim çalışma ile üçüncülük ödülünü kazandım.
2005 yılında Türk Nöroloji Derneği Ulusal Yeterlik Belgesi’ni aldım.
2005-2009 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Nöroloji Anabilim dalında uzman doktor olarak çalıştım.
2005-2008 yılları arasında uzman olarak çalışırken aynı zamanda DEÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsünde “Klinik Nörofizyoloji” alanında “Tezli Yüksek Lisans Eğitimi” aldım ve bu süreçte tüm nörofizyolojik incelemeleri (EMG, EEG, polisomnografi, uyarılmış potansiyeller, TMS) aktif ve yoğun olarak kullandım. EMG alanında yaptığım yüksek lisans tezi ile 2008 yılında yüksek lisans mezunları arasında birincilik ile mezun oldum.
2010 yılında İstanbul’da Yeditepe Üniversitesi Nöroloji A.D.’da öğretim görevlisi olarak göreve başladım.
2011 yılında Yardımcı Doçent Doktor ünvanı alarak Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Fizyoterapi Yüksekokulunda nöroloji alanında dersler vermeye başladım.
2013 yılında Sağlık Bakanlığı ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa yürütülen “Organ Naklinde Uyum İçin Teknik Destek” projesinde “Eğitmen Nörolog” olarak görev aldım.
2014 yılında Alzheimer Hastalığının patofizyolojisini araştırmak üzere ekibimle oluşturduğum projem için TÜBİTAK-3001 programından kabul aldım ve proje başkanı ve yürütücüsü olarak çalışmaya başladım, klinik çalışmamı 2017 yılında başarıyla tamamladım ve uluslararası literatürde yer aldım.
2015 yılında Doçent Doktor ünvanını aldım.
2016 yılında Pudendal Tuzak Nöropatilerde yeni bir elektrofizyolojik yöntem tanımladım ve uluslararası literatürde yayınladım. Tanımladığım yöntem elektrofizyoloji alanında önemli text book’larda yerini aldı.
Özellikle hareket bozuklukları ve nörofizyoloji alanlarında çok sayıda ulusal bilimsel toplantılarda davetli konuşmacı olarak yer aldım.
Uzmanlık alanlarım ile ilişkili birçok TV ve Radyo programına davetli olarak katıldım ve halen davet üzerine TV programlarına katılmaya devam etmekteyim. Çeşitli gazetelerde alanımla ilgili yazılarım yer almaktadır.
Öncelikle çalışma alanım elektrofizyolojik incelemeler (EMG/Elektromiyografi, EEG/Elektroensefalografi, Uyarılmış potansiyeller (VEP/Visual Evoked Potentials, SEP/Somatosensory Evoked Potentials) ve tedavi amaçlı botulinum toksin uygulamalarıdır. Tedavi amaçlı botulinum toksin uygulamaları içinde botoks ile migren tedavisi, diş sıkma ve diş gıcırdatma tedavisi, istemsiz kas kasılmalarını ifade eden distoniler için botoks tedavileri ve felç durumlarında ortaya çıkan spastisitenin botoks ile tedavisi yer almaktadır. Distoni ve spastisite tedavisinde botoks uygulamalarını daha güvenli ve etkili tedaviyi sağlayan iğneli EMG eşliğinde yapmaktayım. Ayrıca migren ve diğer baş ağrıları, Alzheimer Hastalığı ve diğer demans tipleri, Parkinson Hastalığı ve diğer hareket bozuklukları ağırlıklı olmak üzere tüm nörolojik hastalık alanlarında aktif olarak çalışmaktayım.
Bana annelik hissini gururla yaşatan bir kız çocuk annesiyim.
Bilinen Diller
Türkçe ,
İngilizce
0 Görüş
Evinden ayrılmadan doktoruna ulaş, görüntülü görüşerek muayene ol.