About
Specialists
Reviews
About
CV
Dr. Başar ŞENYÜZ, 1 Ocak 1967 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İlkokulu İstanbul’da orta okul ve liseyi ise Antalya'da tamamlamıştır. Lisans öncesi eğitiminin ardından Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başlamış olduğu tıp eğitimini 1991 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır.
Elmalı Verem Savaş Dispanseri'nde, 112 Acil Servis'te ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde 15 sene hizmet vermiştir. Daha sonra tam gün yasası nedeniyle devlette çalışmayı bırakmış ve ozon tedavisi çalışmalarıma ağırlık vermiştir.
Ozon tedavisi çalışmalarına başlamadan önce 8 aylık bir araştırma süresinin ardından Türk ve Alman doktorlardan 3 ayrı eğitim almış ve eğitiminin ardından 15 gün ozonterapi kliniğinde çalışarak bizzat kendisi hasta memnuniyetlerine şahit olmuştur. Bu klinik deneyiminin ardından 2006 yılında Antalya'da kendi özel kliniğini açarak ozon terapisi alanında çalışmalarına profesyonel olarak başlamıştır. 6 senedir de ozon tedavisi çalışmalarını sürdüren Dr. Başar ŞENYÜZ, evli ve iki çocuk babasıdır.
Languages Spoken
- Türkçe ,
- İngilizce
Specialities
Main Specialities
Patient Reviews
Be the First to Write a Review
Have you visited Dr. BAŞAR ŞENYÜZ before? By sharing your review, you can help other people make the right choice.
Book Appointment
Calendar Not Available!
There is no calendar for the doctor. You can create a request to inform about calendar creation.
Request Calendar
Calendar Not Available!
There is no calendar for the doctor. You can create a request to inform about calendar creation.
Request Calendar