Qeydiyyat
Daxil Ol

Haqqında

Tərcümeyi-hal

Kahramanmaraş doğumlu. Ankarada Fen Lisesinden mezun olduktan sonra Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesini dereceyle bitirdi (2014).
Ardından girdiği ilk uzmanlık sınavında kazandığı Mersin Üniversitesi Dermatoloji Anabilimdalından 2019 yılında Dermatoloji uzmanlığını aldı.
Mersin Şehir Hastanesinde 3 yıla yakın dermatoloji uzmanı olarak görev yaptıktan sonra Ekinci Global İş Merkezinde kendi kliniğini açtı. Dermatoloji uzmanlığı boyunca tüm cilt hastalıklarına hakim olsa da Ürtiker, Psoriasis(sedef), Saç dökülmesi ve Estetik-kozmetik işlemlerle özel olarak ilgilendi. Bu konularda klinik araştırmalar yapıp, Ürtiker hastalığının nedenleri ve tedavi yöntemleri üzerine de uzmanlık tezi yazdı.
Birçok Ulusal ve Uluslararası Kongrelerde bildiriler ve sunumlar yaptı, konuşmacı olarak yeraldı.
İngilizce olarak basılmış olan "Immunomodulatory and Immunosuppressive Drugs in Dermatology" kitabının iki ayrı bölümünün yazarı olarak yeraldı. Türkçe olarak basılmış olan " Türkiye Klinikleri Dermatoloji" dergisinin "Deri ve Beslenme" özel sayısında ve "Dermatolojik Hastalıklarda Çinkonun Önemi" kitabında birer bölümün yazarlığı yaptı. Orit Markowitz in yazarlığını yaptığı "Dermoskopi" kitabının nevüsler(benler) ile ilgili bir bölümünün çevirmenliğini yaptı.
Tüm güncel tıbbi gelişmeleri ve kozmetik girişimleri takip ederek kendini geliştirmeye ve kendi kliniğinde, kendi tarzıyla hastalarıma nasıl faydalı olurumun peşinde yoluna devam ediyor.

Bilinən Dillər

  • Türkçe ,
  • İngilizce

Pasiyent Rəyləri

İlk Rəyi Siz Paylaşın

İxt. Dr. MEHMET DEMİREL’ı əvvəl ziyarət etmisiniz? Rəylərinizi paylaşaraq başqalarına düzgün seçim etməyə kömək edə bilərsiniz.

Rəy Əlavə Et
MEHMET DEMİREL

GÜVENEVLER MAH.1928.SOK.EKİNCİ GLOBAL İŞ MERKEZİ KAT :5 D:7 YENİŞEHİR/ MERSİN

İstiqamət Al
Təqvim Mövcud Deyil!

Həkimə aid təqvim tapılmadı. Tələb yaradaraq təqvim yaradılması barədə məlumat ötürə bilərsiniz.

Təqvim tələb et
MEHMET DEMİREL

GÜVENEVLER MAH.1928.SOK.EKİNCİ GLOBAL İŞ MERKEZİ KAT :5 D:7 YENİŞEHİR/ MERSİN

İstiqamət Al
Təqvim Mövcud Deyil!

Həkimə aid təqvim tapılmadı. Tələb yaradaraq təqvim yaradılması barədə məlumat ötürə bilərsiniz.

Təqvim tələb et