Über uns
Lebenslauf
Lisans eğitimim boyunca birçok seminer ve konferanslara katıldım. Kendini geliştirmeye açık birisiyim, işim ile ilgili yenilikleri takip ederim. Eğitimlerimi ve sertifikalarımı almaya devam ediyorum. Bir dönem boyunca Kıbrıs TPÖÇG’de yer aldım. Daha çok ergenlik dönemindeki çocuklarla çalıştım. Kolaylıkla çalışma şartlarına uyum sağlarım. Girişken ve pozitif bir insanım.
EĞİTİM
·ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ ( DEVAM ETMEKTE)
·ULUSLAR ARASI KIBRIS ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ (2020 MEZUNU)
·AMASYA ÖZELKUTLUBEY OKULLARI (2016 MEZUNU)
İŞ DENEYİMİ
·ŞENER ÇAKMAK EĞİTİM KURUMLARI/ PSİKOLOG/ 2021- ÇALIŞIYOR
SERTİFİKALAR
Çocuk Değerlendirme Testleri
Çocuk Resimlerini Yorumlama ve Çizim Testleri
LGBT Farkındalık Semineri
Eğitim, Bilim ve Psikoloji Sempozyumu
Mobil Fotoğrafçılık Eğitimi / Kız Kardeşim Projesi
Sprachkenntnisse
- Türkçe
Fachgebiete
Kein Inhalt gefunden
Patientenmeinungen
Haben Sie Psych. FUNDA ATTAR schon einmal besucht? Indem Sie Ihre Meinung teilen, können Sie anderen helfen, die richtige Wahl zu treffen.
Kalender nicht verfügbar!
Für den Arzt ist kein Kalender verfügbar. Sie können eine Anfrage stellen, um Informationen zur Kalendererstellung zu erhalten.
Kalender nicht verfügbar!
Für den Arzt ist kein Kalender verfügbar. Sie können eine Anfrage stellen, um Informationen zur Kalendererstellung zu erhalten.